fbpx
Select Page

Ποιες είναι οι επαγγελματικές κάρτες πολυτελείας, που διαφέρουν από τις υπόλοιπες και τι είναι αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν;

Ας αρχίσουμε εξηγώντας ποια είναι η συνήθης διαδικασία όσον αφορά τις επαγγελματικές κάρτες.

Επαγγελματικές κάρτεςΟι Standard επαγγελματικές κάρτες τυπώνονται με τη μέθοδο offset σε συνεκτύπωση. Η μέθοδος offset προτιμάται επειδή δίνει το πλέον ποιοτικό αποτέλεσμα και η συνεκτύπωση (εκτύπωση περισσότερων επαγγελματικών καρτών στο ίδιο μοντάζ) προτιμάται επειδή περιορίζει σημαντικά το κόστος. Συνήθως η εκτύπωση γίνεται σε χαρτί velvet 350gr και μετά την εκτύπωση προστίθεται η πλαστικοποίηση.

Ακόμα και οι standard επαγγελματικές κάρτες μπορούν να γίνουν ιδιαίτερες με την επιλογή μερικών ειδικών επεξεργασιών όπως η γωνιοκοπή, το τοπικό UV, το λαμινάρισμα, η περιμετρική βαφή (βαμμένο σόκορο), το καλούπι (ειδικό σχήμα) κλπ.

Επαγγελματικές κάρτες πολυτελείας με χρυσοτυπία και στρογγυλεμένες γωνίες.

Όσον αφορά τις επαγγελματικές κάρτες πολυτελείας υπάρχουν κάποιες αρκετά βασικές αλλά σημαντικές διαφοροποιήσεις. Καταρχάς η εκτύπωση γίνεται σε ειδικά πολυτελή χαρτιά, επιλεγμένα από τον ενδιαφερόμενο. Η εκτύπωση μπορεί να είναι offset, αλλά μπορεί και να γίνουν (ή να συνδυαστούν) διάφορες άλλες τεχνικές όπως χρυσοτυπία, ασημοτυπία, αναγλυφοτυπία, θερμογραφία, καλούπι, letterpress, λαμινάρισμα και πολλά άλλα που συνήθως αποφασίζονται κατόπιν συζήτησης και αφού ακούσουμε με προσοχή ποιο ακριβώς είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εκτός από το οπτικό κομμάτι, στο οποίο οι επαγγελματικές κάρτες πολυτελείας διαπρέπουν, σημαντικό ρόλο παίζει και η αφή. Πολλές από τις επαγγελματικές κάρτες πολυτελείας διακρίνονται για τα υπέροχα χαρτιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη υφή. Υπάρχουν χαρτιά που θυμίζουν δέρμα, κάποια άλλα που θυμίζουν βελούδο, ενώ δεν λείπουν και διάφορα άλλα υλικά που εντυπωσιάζουν.

Όπως γίνεται (εύκολα) αντιληπτό, αυτές οι διαδικασίες είναι απολύτως εξειδικευμένες και μοναδικές. Έτσι στις επαγγελματικές κάρτες πολυτελείας η εκτύπωση γίνεται αποκλειστικά και μόνο για τη συγκεκριμένη εργασία. Αποκλειστική είναι και όλη η υπόλοιπη διαδικασία που απαιτείται για την ολοκλήρωση της παραγγελίας, είτε πρόκειται για εξειδικευμένες μετεκτυπωτικές εργασίες, είτε για τη συσκευασία είτε για την παράδοση – αποστολή.

Που απευθύνονται

Επαγγελματικές κάρτες πολυτελείας.

Οι επαγγελματικές κάρτες πολυτελείας απευθύνονται σε όλους όσοι επιθυμούν να διαθέτουν ένα σημαντικό κομμάτι της έντυπης επικοινωνίας, όπως είναι αυτό των επαγγελματικών καρτών, το οποίο θα ξεχωρίζει, θα διαφοροποιείται, θα είναι μοναδικό και σίγουρα θα μένει αξέχαστο σε όποιον τις δει ή τις πιάσει στα χέρια του.

Δεν υπάρχει επαγγελματικός τομέας στον οποίο οι επαγγελματικές κάρτες πολυτελείας να μην βρίσκουν εφαρμογή και να μην έχουν νόημα και ουσία ύπαρξης.

Φυσικά αν πρόκειται για μια επαγγελματική κάρτα που θα μοιραστεί σε πολλές χιλιάδες αντίτυπα, όπως για παράδειγμα είναι οι κάρτες που διανέμονται για ενοικιάσεις τηλεοπτικών συσκευών σε νοσοκομεία, τότε μία επαγγελματική κάρτα με (ίσως) λίγο μεγαλύτερο μέγεθος από το συνηθισμένο και ένα σχήμα που να ξεχωρίζει (π.χ. το σχήμα μίας τηλεόρασης) είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται ο συγκεκριμένος επαγγελματίας.

Εννοείται πως αν κρίνουμε ότι δεν χρειαζόμαστε κάποια ιδιαίτερη επαγγελματική κάρτα, τότε η απόκτηση μίας standard είναι η πιο σωστή και λογική επιλογή. Σε καμία όμως περίπτωση δεν πρέπει να κάνουμε «εκπτώσεις» ΚΑΙ σε αυτόν τον τομέα και να αποκτήσουμε μία επαγγελματική κάρτα υποδεέστερης ποιότητας. Μία ανεπαρκής εκτύπωση, μη ικανοποιητική πλαστικοποίηση, προβληματική απόδοση χρωμάτων, χαρτί δεύτερης (ή και… τρίτης) ποιότητας, στραβό κόψιμο και λοιπές «στραβοτιμονιές» οδηγούν σε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα που τελικά έχει αντίκτυπο ΚΑΙ στο πως μας βλέπουν οι πελάτες μας.

Μόνο για γραφίστες

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όταν ένας επισκέπτης απομακρύνεται από το κατάστημά μας ή όταν φεύγουμε από το ραντεβού μας, αυτό που κυρίως “μένει” (από εμάς) στους πελάτες μας, είναι η επαγγελματική μας κάρτα! Ας έχουμε μία που θα είναι η μόνιμη υπενθύμιση του ποιοι είμαστε και τι πραγματικά πρεσβεύουν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας!

Για το βασικό και σημαντικό λόγο που μόλις αναφέραμε και αν θέλουμε να ξεχωρίζουμε και να διακρινόμαστε για τις premium επαγγελματικές υπηρεσίες ή προϊόντα που διαθέτουμε τότε οι επαγγελματικές κάρτες πολυτελείας είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε κάνοντας “κλικ” εδώ, να διαβάσετε κάποια ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία για τις επαγγελματικές κάρτες.

Επαγγελματικές κάρτες πολυτελείας και key card holder για ξενοδοχειακή μονάδα.

Επαγγελματικές κάρτες πολυτελείας και key card holder για ξενοδοχειακή μονάδα.

Γιατροί, δικηγόροι, κοσμηματοπωλεία, κέντρα αισθητικής, γραφίστες, καταστήματα πώλησης bijoux, ξενοδοχεία και πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι επαγγελματικές κάρτες πολυτελείας.

Πολλές φορές έχουμε δει επαγγελματίες να ζητάνε ειδικά χαρτιά και τεχνικές εκτύπωσης για να δημιουργήσουν μοναδικά προϊόντα που βοηθούν τόσο στην αύξηση των πωλήσεων όσο και στην δημιουργία ενός πιο ισχυρού brand name. Κοσμηματοπωλεία δημιουργούν ειδικά φακελάκια για τις εγγυήσεις των προϊόντων τους, καταστήματα με είδη bijoux κατασκευάζουν καρτελάκια για να τοποθετήσουν σκουλαρίκια, βραχιόλια και κολιέ, κέντρα αισθητικής επιλέγουν κάρτες με πραγματικά ιδιαίτερη και ξεχωριστή… αισθητική, ενώ πληθώρα ελεύθερων επαγγελματιών αποφασίζουν να αποκτήσουν επαγγελματικές κάρτες… «κοσμήματα»!

 

Για να δείτε δείγματα επαγγελματικών καρτών πολυτελείας κάντε “κλικ” ΕΔΩ!

 

Σε κάθε περίπτωση εμείς στην Kartomania.gr είμαστε πάντα στη διάθεσή σας προκειμένου να καλύψουμε κάθε απορία και να σας βοηθήσουμε να καταλήξετε στο πλέον ποιοτικό, αποδοτικό και ταιριαστό για την επαγγελματική σας δραστηριότητα αποτέλεσμα.

Pin It on Pinterest

Διάδωσέ το

Αν σου άρεσε μην το κρατάς για τον εαυτό σου.