fbpx
Select Page

Εκτυπώσεις για εστιατόρια

Εξειδικευμένες εκτυπώσεις για εστιατόρια

Τα εστιατόρια και γενικότερα οι χώροι εστίασης που προσφέρουν επισιτιστικές υπηρεσίες όπως τα ταχυφαγεία (Fast Food), οι καντίνες, τα σουβλατζίδικα κ.λπ., έχουν ιδιαίτερες ανάγκες όσον αφορά την έντυπη επικοινωνία τους.

Οι εκτυπώσεις για εστιατόρια είναι σημαντικές και πρέπει ο σχεδιασμός και οι εκτυπωτικές εργασίες να είναι προσεγμένες και ποιοτικές.

Ένα μέτριο διαφημιστικό έντυπο ή μενού που δεν παρουσιάζει τα προϊόντα με ευχάριστο και… «λαχταριστό» τρόπο, σίγουρα δεν βοηθάει στο να μας επιλέξουν μεταξύ άλλων διαφημιστικών, ενώ δεν προσφέρει και στην αύξηση της κατανάλωσης.

Αντίθετα ένας σωστός κατάλογος, με κατάλληλη παρουσίαση των προϊόντων βοηθά στο να ξεχωρίζει η παρουσία μας, να μας επιλέγουν ως πιο ποιοτικούς και φυσικά να αυξάνεται η κατανάλωση, αφού η εντυπωσιακή παρουσίαση μπορεί να οδηγήσει τους καταναλωτές να παραγγείλουν μερικές επιπλέον… λιχουδιές.

Εκτυπώσεις για εστιατόρια

Προϊόντα

Οι βασικότερες εκτυπώσεις για εστιατόρια είναι οι παρακάτω:

Επαγγελματικές Κάρτες

Οι επαγγελματικές κάρτες είναι από τις πλέον σημαντικές προσθήκες σχετικά με την έντυπη επικοινωνία ενός εστιατορίου.

Είναι απαραίτητο να είναι καλοσχεδιασμένες και ποιοτικές αφού αντικατοπτρίζουν την ποιότητα και το επίπεδο της επιχείρησής μας.

Οι κάρτες μπορούν να είναι τυπωμένες σε ειδικά χαρτιά, να διαθέτουν ειδικές επεξεργασίες όπως θερμοτυπία, θερμογραφία, UV κ.λπ. ή να είναι διπλές ώστε να μπορούμε να αναφέρουμε (εάν χρειάζεται) επιπλέον στοιχεία ή ακόμα και να σημειώνουμε κρατήσεις ή άλλα στοιχεία που θέλουμε να δίνουμε στους πελάτες μας.

 

Διαφημιστικά Έντυπα

Τα διαφημιστικά έντυπα ή φυλλάδια εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και αποτελεσματικά.

Και αυτά (όπως και οι επαγγελματικές κάρτες) πρέπει να είναι καλοσχεδιασμένα και σωστά τυπωμένα. Όσο πιο ποιοτικό και καλαίσθητο είναι ένα έντυπο, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες, οι καταναλωτές, να επιλέξουν τη δική μας επιχείρηση για να κάνουν την παραγγελία τους. Ένα σωστό έντυπο εντυπωσιάζει και αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, όσο πιο «νόστιμα», «φρέσκα» και «λαχταριστά» φαίνονται τα προϊόντα, τόσο αυξάνεται και η πιθανότητα για μία πιο μεγάλη παραγγελία.

 

Θήκες αποδείξεων

Οι θήκες αποδείξεων (γνωστές και ως folder αποδείξεων) χρησιμοποιούνται ευρέως και προσδίδουν κύρος στην επιχείρηση που τις χρησιμοποιεί.

Όπως και σε ολόκληρο το έντυπο υλικό, έτσι και για τις θήκες αποδείξεων εστιατόρίων, πρέπει να υπάρχει ένα ευχάριστο δημιουργικό και μία άριστη εκτύπωση. Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα για μετεκτυπωτικές εργασίες που μπορούν να “απογειώσουν” το προϊόν.

Εκτυπώσεις για εστιατόρια

Προϊόντα

Μενού – Κατάλογοι

Όπως ακριβώς τα διαφημιστικά έντυπα, έτσι και τα μενού μας πρέπει να είναι πολύ προσεγμένα και ποιοτικά.

Ένας σωστός κατάλογος είναι σχεδιασμένος ώστε να διαβάζεται εύκολα, να είναι κατανοητός, εύχρηστος και ανθεκτικός.

Το κατάλογος είναι συνήθως η πρώτη επαφή με το μενού μας και πρέπει να είναι ευχάριστος και να προϊδεάζει θετικά όποιον τον έχει στα χέρια του.

Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης σχετικά απλών καταλόγων για «σκληρή» χρήση (π.χ. σε παραλίες), όπου συνήθως οι φθορές είναι υψηλές. Για πιο «ήρεμες» καταστάσεις ο κατάλογος πρέπει να είναι όσο πιο εντυπωσιακός και πολυτελής γίνεται.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικά χαρτιά και μετεκτυπωτικές εργασίες που καθιστούν τον κάθε κατάλογο μοναδικό και ξεχωριστό.

Τέλος μπορούν να χρησιμοποιηθούν QR Codes ή NFC Tags ώστε να «οδηγούμε» τον κόσμο στο site μας, στο ψηφιακό μας μενού, στις προσφορές της ημέρας και όπου αλλού επιθυμούμε.

 

Σουπλά

Από ένα εστιατόριο δεν μπορούν να λείπουν τα σουπλά.

Τα σουπλά μπορούν και πρέπει να είναι κατασκευασμένα από ειδικά χαρτιά και μελάνια, κατάλληλα για τη χρήση την οποία προορίζονται. Ένα σωστό σουπλά είναι κομψά σχεδιασμένο και προσεκτικά τυπωμένο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής χαρτιού, ανάλογα με την ποιότητα που επιθυμούμε.

Σχεδιαστικά, όλο και πιο πολλοί επιλέγουν να τυπώνουν, εκτός από τα «συνηθισμένα» και κάποια σουπλά ειδικά για τους μικρούς επισκέπτες. Έτσι επιλέγουν και ειδικά σουπλά με ανάλογο δημιουργικό που κρατούν τα παιδιά απασχολημένα και τους γονείς… χαρούμενους!

 

Μπλοκ Σημειώσεων

Από τις εκτυπώσεις εστιατορίων δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα… «ηρωικά» μπλοκ σημειώσεων. Μπορούν να έχουν έτοιμο προτυπωμένο το μενού για εύκολη και γρήγορη παραγγελία, μπορούν να έχουν κάποια βασικά στοιχεία, όπως αριθμό τραπεζιού – παραγγελίας κ.λπ. ή απλά να έχουν τα στοιχεία της επιχείρησής μας.

Σε κάθε περίπτωση είναι χρήσιμα και πρέπει να είναι πρακτικά και ποιοτικά ώστε να μας βοηθούν να φέρουμε εις πέρας την εργασία μας, γρήγορα και εύκολα.

Εκτυπώσεις για εστιατόρια

Εκτυπώσεις για εστιατόρια από την Kartomania.gr

Η Kartomania.gr με την πολυετή εμπειρία της, το σύγχρονο εξοπλισμό και τα εξειδικευμένα στελέχη που διαθέτει, προσφέρει εκτυπώσεις για εστιατόρια υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε σχετικά με τις εκτυπώσεις εστιατορίων καθώς και όλες τις σύγχρονες λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε.

Εκτυπώσεις για εστιατόρια

Pin It on Pinterest