fbpx
Select Page

Ημερολόγια

Εκτύπωση Custom ημερολογίων όλων των ειδών, με το λογότυπο
και τα στοιχεία της εταιρίας σας, σε όλες τις διαστάσεις.
Δυνατότητα εκτύπωσης λίγων τεμαχίων.

Επιτραπέζια ή επιτοίχια, ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία.
Μεγάλη ποικιλία ειδικών χαρτιών για την χάρτινη βάση του ημερολογίου.
Υπάρχει η δυνατότητα της χάραξης λογοτύπου με Laser σε ξύλινη βάση.

Ημερολόγια

Εκτύπωση Custom ημερολογίων όλων των ειδών, με το λογότυπο και τα στοιχεία της εταιρίας σας, σε όλες τις διαστάσεις.

Δυνατότητα εκτύπωσης λίγων τεμαχίων.

Επιτραπέζια ή επιτοίχια, ημερήσια,
εβδομαδιαία ή μηνιαία.
Μεγάλη ποικιλία ειδικών χαρτιών για την χάρτινη βάση του ημερολογίου και δυνατότητα της χάραξης λογοτύπου με Laser σε ξύλινη βάση.

Aτζέντα (χαρτί ή ξύλο)

Εκτύπωση: Εσωτερικό: Rives Tradition Pale
Cream 120gr,
Εξώφυλλο-Οπισθόφυλλο: ξύλο 3mm σημύδα
Διάσταση: 21×14.8 (A5), 1 ή 2 όψεις

Με ξύλινη βάση

Εκτύπωση: Μικρό: χαρτί υπόλευκο 100gr,
Μακρόστενο: χαρτί Shiro Echo,
Βάση: ξύλο 3mm σημύδα
Διάσταση: 10×11, 23,5×11
1 ή 2 όψεις

Πυραμίδα

Εκτύπωση: Εσωτερικό: χαρτί υπόλευκο 100gr,
Βάση: μαύρο χαρτόνι 400gr
Διάσταση: 10×11
1 ή 2 όψεις, Σπιράλ στη μεγάλη πλευρά

Πυραμίδα οριζόντιο

Εκτύπωση:
Εσωτερικό: χαρτί illustration 150gr,
Bαση: χαρτί Couche 400gr
Διάσταση: 21×14.8 (A5)
1 ή 2 όψεις, Σπιράλ στη μεγάλη πλευρά

Επιτραπέζιο

Εκτύπωση:
Εσωτερικό: χαρτί Bristol 190gr, Πλάτη: Velvet 350gr
ή Σαμουά Palatina 120gr, Πλάτη: Γκρι Γκρι 510gr
Διάσταση: 42×29,7 (A3), 21×29,7 (A4)
1 όψη, Ψαροκολλητό στη μεγάλη πλευρά

Επιτοίχιο

Εκτύπωση: χαρτί Velvet 350gr
Διάσταση: 21×29,7 (A4)
1 ή 2 όψεις

Ημερολόγια γραφείου

Τα ημερολόγια είναι εξαιρετικά μέσα προβολής και προώθησης μιας επιχείρησης.

Ειδικά όσον αφορά τα ημερολόγια γραφείου τα οφέλη από την έκδοση και διανομή τους είναι πολλά και σημαντικά.

Do’s και Don’ts

Για τα ημερολόγια γραφείου υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα tips που μπορούν να κάνουν τη διαφορά μεταξύ ενός «απλού» και ενός «καταπληκτικού και αξέχαστου» ημερολογίου.

 

Don’ts

Πολλές φορές βλέπουμε ημερολόγια γραφείου που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα “περάσουν την καριέρα τους” στον… κάλαθο των αχρήστων. Βλέπουμε ημερολόγια που θυμίζουν κακόγουστες τηλεοπτικές διαφημίσεις, τύπου τηλεμάρκετινγκ. Είναι γεμάτα φωτογραφίες (συνήθως χαμηλής ανάλυσης) προϊόντων ατάκτως ειρημένων, τα εταιρικά στοιχεία είναι γραμμένα με τεράστιες γραμματοσειρές και το εταιρικό λογότυπο “ξεχειλίζει” από παντού. Με αυτόν τον τρόπο καταλήγουμε να έχουμε ένα ημερολόγιο άκομψο και δυσλειτουργικό, αφού είναι σχεδόν αδύνατο να ξεχωρίσουμε ακόμα και την… ημερομηνία.

Καλό είναι να έχουμε υπόψη μας ότι το ημερολόγιο ΔΕΝ είναι προϊοντικός κατάλογος. Το ημερολόγιο πρέπει να είναι κομψό και διακριτικό, ώστε να μπορεί κάποιος να το έχει στο γραφείο του χωρίς να του χαλάει την αισθητική.

Do’s

Το ημερολόγιο γραφείου, για να έχει ελπίδες να μείνει στο γραφείο των πελατών μας πρέπει καταρχάς να… είναι καλύτερο από των ανταγωνιστών ή άλλων εταιριών που θα δώσουν τα δικά τους.

Πρέπει να ξεχωρίζει χωρίς να “βγάζει μάτι”. Χρειάζεται να έχει προσεκτικά σχεδιασμένο δημιουργικό, ωραίες φωτογραφίες και ειδικές επεξεργασίες που κάνουν τη διαφορά.

Το λογότυπο και τα εταιρικά στοιχεία πρέπει να εμφανίζονται μεν, διακριτικά δε (για παράδειγμα δείτε τα ημερολόγια γραφείου της Kartomania.gr).

Εννοείται, πως οι ημερομηνίες πρέπει να είναι… σωστές, ενώ βοηθάει το να υπάρχει μία σήμανση των αργιών. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε (λόγω χώρου ή δημιουργικού) να αναφέρετε λεπτομερώς ποιες είναι οι σημειωμένες αργίες, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η πλειονότητα του κόσμου γνωρίζει πολύ καλά για ποιες αργίες πρόκειται, απλά αυτό που θέλουν να βλέπουν είναι το πότε “πέφτουν”.

Για ένα ακόμα πιο πλήρες ημερολόγιο, μπορείτε να προσθέσετε και τις πιο γνωστές ονομαστικές εορτές. Φυσικά κάτι τέτοιο σημαίνει επιπλέον κόπο και ενώ δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως απολύτως απαραίτητο, δεν παύει να είναι μια χρήσιμη προσθήκη.

Άλλα είδη

Ένα ημερολόγιο, εκτός από γραφείου, μπορεί να είναι και πολλών άλλων ειδών.

Το είδος (ημερολόγια γραφείου, επιτοίχια κλπ) και το μέγεθος, έχουν να κάνουν με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Άλλου είδους ημερολόγιο θα χρησιμοποιήσει μια εταιρεία που διαθέτει εργαλεία και αναλώσιμα είδη σε συνεργεία αυτοκινήτων και άλλο ημερολόγιο θα χρησιμοποιήσει ένα δικηγορικό γραφείο ή ένας ιδιώτης ιατρός.

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν αρκετές εταιρείες που ακολουθούν την πεπατημένη και “βγάζουν” κάποια ημερολόγια που είναι (στην καλύτερη περίπτωση) “άχρωμα και άοσμα”.

Ακόμα και αν μπορούν να επενδύσουν λίγα περισσότερα χρήματα και να βρεθούν με ένα ημερολόγιο που θα είναι υψηλής αισθητικής και ακόμα υψηλότερης απόδοσης επένδυσης (R.O.I.), επιλέγουν την πλέον οικονομική πρόταση, με αποτέλεσμα να χάνουν το μεγαλύτερο μέρος του οφέλους που θα μπορούσαν να αποκομίσουν.

Εν κατακλείδι

 

Εδώ θα πρέπει να διευκρινίσουμε το εξής: Δεν λέμε πως “σώνει και καλά” ένα ημερολόγιο πρέπει να ξεχωρίζει με ειδικά χαρτιά, με επιπλέον μετεκτυπωτικές εργασίες ή λόγω μεγέθους.

Πολλές φορές, ένα αξιοπρεπές “κλασσικό” ημερολόγιο (όπως αυτά της Kartomania.gr του 2019 και 2021) είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται η επιχείρησή μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ένα σωστό ημερολόγιο γραφείου είναι μία… μόνιμη υπενθύμιση της «ύπαρξής μας» και μπορεί να προσθέσει, στα μάτια των πελατών μας, σημαντική αξία στην επιχείρησή μας.

Φυσικά, όλες οι επιχειρήσεις δεν έχουν την ίδια δυναμική και δεν είναι λογικό να καταλήξουμε σε ημερολόγια “υπερπαραγωγές” που δεν μπορούμε να τα καλύψουμε οικονομικά ή απλά δεν μας είναι χρήσιμα.

Όμως, αρκετές φορές, αξίζει τον κόπο, εάν μπορούμε, να «φτιάξουμε» κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό που θα «κάνει παρέα» στους πελάτες μας για έναν ολόκληρο χρόνο.

Με αυτόν τον τρόπο τούς δείχνουμε την εκτίμησή μας ενώ ταυτόχρονα δεν τους αφήνουμε να μας… λησμονήσουν και καταφέρνουμε να ξεχωρίσουμε “από το σωρό”.

Ελπίζουμε κάποια από τα στοιχεία και τις πληροφορίες που αναφέραμε σχετικά με τα ημερολόγια γραφείου, να μπορέσουν να σας φανούν χρήσιμα και αποδοτικά.

Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως τα ημερολόγια που τυπώνουμε διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και μετεκτυπωτικών επεξεργασιών.

Τυπώνουμε ημερολόγια τόσο στα “συνηθισμένα” μεγέθη και είδη χαρτιού, όσο και ειδικές παραγγελίες με εξειδικευμένες επεξεργασίες σε κάθε σελίδα.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση που μπορεί να προκύψει.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 94 01 235 ή στο [email protected] για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή για να σας ενημερώσουμε για τους τύπους, τα μεγέθη, τα ειδικά χαρτιά και τις ειδικές επεξεργασίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Ημερολόγια γραφείου

Pin It on Pinterest