Επιλογή Σελίδας

Ποιοι είμαστε

Μάθετε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε στο χώρο των γραφικών τεχνών.

 

Από το 2003 η Kartomania.gr δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των γραφικών τεχνών με εξειδίκευση στη χονδρική.

Η εταιρεία μας ήταν η πρώτη που απευθύνθηκε αποκλειστικά στους γραφίστες και στους επαγγελματίες των γραφικών τεχνών, δίνοντας ταυτόχρονα λύσεις σε πολλά θέματα που τους απασχολούσαν. Τα πιο βασικά είναι η υψηλή ποιότητα της εκτύπωσης, η συνέπεια, οι σταθεροί χρόνοι παράδοσης, οι προσιτές τιμές, η κορυφαία παροχή υπηρεσιών, καθώς και η αποκλειστική ενασχόληση της εταιρείας με τη χονδρική και την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του χώρου των γραφικών τεχνών.

Η συνεργασία μας με χιλιάδες επαγγελματίες μάς τιμά και λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη προκειμένου να συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την απόδοσή μας σε κάθε επίπεδο, έτσι ώστε οι συνεργάτες μας να είναι σίγουροι ότι απολαμβάνουν την κορυφαία σχέση μεταξύ ποιότητας, τιμής και παροχής υπηρεσίας.

 

Τα στελέχη μας διακρίνονται για τη μακρόχρονη εμπειρία τους στο χώρο των γραφικών τεχνών, τον επαγγελματισμό τους, την αγάπη τους για το αντικείμενο καθώς και τη διάθεσή τους για διαρκή εκπαίδευση και επιμόρφωση σε όλα τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στο χώρο μας.

Η Kartomania.gr, ούσα πρωτοπόρος στο χώρο της χονδρικής στις γραφικές τέχνες, συνδυάζει με απόλυτο επαγγελματισμό τις συνεκτυπώσεις, τις ειδικές εργασίες καθώς και τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εφαρμογές σε επαγγελματικές κάρτες και έντυπα (πχ. NFC tags), δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες των γραφικών τεχνών να καλύψουν άψογα και απόλυτα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών τους.

Για την Kartomania.gr οι εκτυπώσεις χονδρικής, οι συνεκτυπώσεις στις γραφικές τέχνες και η συνεργασία μόνο με γραφίστες και επαγγελματίες των γραφικών τεχνών αποτελούν βασικές αρχές και είναι αδιαπραγμάτευτες.

 

Kartomania.gr

Μόνο για γραφίστες και επαγγελματίες των γραφικών τεχνών.

Pin It on Pinterest