fbpx
Select Page

Travel safe

Luggage Tags

ετικέτες βαλίτσας
buggage_tag

Ετικέτες αποσκευών

Οι ετικέτες αποσκευών είναι ένα πρακτικό προϊόν ταυτοποίησης για κάθε ταξιδιώτη.

Κάθε φορά που κάνουμε ένα ταξίδι ή πηγαίνουμε μία εκδρομή είναι χρήσιμο να «αφήνουμε» στις αποσκευές μας «το στίγμα μας». Η ταυτοποίηση παρέχει μία σχετική ασφάλεια όσον αφορά την κλοπή, αλλά είναι σίγουρα ιδανική ώστε να αποφεύγονται λάθη στη διαχείριση των αποσκευών μας. Ειδικά σε μικρά αεροδρόμια, λιμάνια, ΚΤΕΛ, ταξιδιωτικά λεωφορεία, αλλά και σε ξενοδοχεία και λοιπούς τόπους διακοπών, η ταυτοποίηση των αποσκευών είναι απαραίτητη και μπορεί να μας γλυτώσει από σημαντική ταλαιπωρία.

Ποιος είπε πως οι ετικέτες αποσκευών πρέπει να είναι βαρετές;

 Οι σύγχρονες μέθοδοι κατασκευής και εκτύπωσης και οι εξελιγμένες μετεκτυπωτικές εργασίες προσφέρουν τη δυνατότητα να δημιουργούμε μοναδικές ετικέτες αποσκευών που ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν.

 Αυτό δίνει την ευκαιρία σε διάφορες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, της εστίασης και της φιλοξενίας να διαθέτουν ένα ακόμα εξαιρετικό σύμμαχο για την προβολή τους.

 Επιλέγοντας το κατάλληλο δημιουργικό μπορούμε να δώσουμε στην κάθε ετικέτα αποσκευών το δικό της ξεχωριστό σχέδιο. Είτε επιλέξουμε ένα ευχάριστο, καλοκαιρινό και με… fun διάθεση σχέδιο, είτε ένα πιο «σοβαρό», upper class και πολυτελές μοτίβο, οι ετικέτες αποσκευών μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες μας πρακτικές υπηρεσίες και να δείξουμε έμπρακτα το πραγματικό μας ενδιαφέρον για αυτούς. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που μπορεί να κάνει την κάθε ετικέτα αποσκευών μοναδική, είναι η δυνατότητα εκτύπωσης QR ή bar codes.

H Kartomania.gr κατασκεύασε ποιοτικές ετικέτες αποσκευών όπως αυτές, από PET διπλής επίστρωσης και πάχος 230gr. Το υλικό ονομάζεται Synaps και κατασκευάζεται από την Agfa.
Δεν σκίζονται και είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στο νερό και στις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Οι ετικέτες βαλιτσών τυπώνονται σε μία ή δύο όψεις και διατίθεται σε μονόχρωμη, δίχρωμη και τετράχρωμη εκτύπωση CMYK ή Pantone. 

ταμπελακια_βαλιτσας


Σε ποιους απευθύνονται

Τις ετικέτες αποσκευών μπορούμε να τις δίνουμε σε όλους τους πελάτες μας και να είναι μίας πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση (προς τους πελάτες μας) και διαφήμιση (προς όλους).

Οι ετικέτες αποσκευών απευθύνονται σε μία μεγάλη ομάδα επαγγελματιών που ασχολούνται με τα ταξίδια και τις διακοπές. Ταξιδιωτικά γραφεία, πρακτορεία, ξενοδοχεία, εταιρείες φύλαξης αποσκευών, ενοικιαζόμενα δωμάτια και πολλές ακόμα παρεμφερείς επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν χρήση των ετικετών και να αποκομίσουν πολλαπλά οφέλη.

 

hotel
ετικέτες βαλίτσας
ετικέτες βαλίτσας
ετικέτες βαλίτσας

Πλεονεκτήματα

 

 •  Ξεχωριστές και Ευδιάκριτες
  Ακόμα κι αν κάποιος διαθέτει πολυτελείς και ξεχωριστές αποσκευές, πάντα βοηθάει ένα μοναδικό και ευδιάκριτο luggage tag που παρέχει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε αμέσως τις αποσκευές μας. Είναι μία ευχάριστη και εύχρηστη προσθήκη που την εκτιμούμε ιδιαίτερα σε στιγμές που περιμένουμε τις αποσκευές μας στο carousel ενός αεροδρομίου, ή όταν βγαίνουν όλες μαζί από ένα πούλμαν κ.λπ.
  Επιπλέον ένα ξεχωριστό luggage tag σχεδόν εκμηδενίζει τις πιθανότητες να πάρει κάποιος τη λάθος αποσκευή.

 

 • Ανθεκτικές
  Κάποιες φορές μπορεί οι άνθρωποι που θα ασχοληθούν με τις αποσκευές μας να είναι μαζί τους και τόσο… «ευγενικοί» μαζί τους. Επίσης οι αποσκευές μας μπορεί να περάσουν και από διάφορους ελέγχους (ασφαλείας κ.λπ.), οπότε είναι απαραίτητο οι ετικέτες αποσκευών να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές.
 • Εύκολη ανάγνωση στοιχείων
  Είναι απολύτως απαραίτητο τα στοιχεία που αναγράφονται επάνω στις ετικέτες αποσκευών να είναι ευδιάκριτα και να διαβάζονται εύκολα. Ειδικά στην περίπτωση που μία αποσκευή χαθεί, πρέπει όλοι να είναι σε θέση να διαβάσουν τα στοιχεία και να επικοινωνήσουν με τον κάτοχό της. Φυσικά κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει εύκολα σε μία ετικέτα αποσκευών με το κατάλληλο δημιουργικό.

  Extra Tip
  : Στις ετικέτες αποσκευών καλό θα ήταν να αναγράφουμε το ονοματεπώνυμό μας, το τηλέφωνό μας και (εάν επιθυμούμε) το email μας.
  Αποφεύγουμε να γράψουμε τη διεύθυνση του σπιτιού μας για την περίπτωση που η αποσκευή μας βρεθεί στα πλέον… «ακατάλληλα χέρια». Αν θέλουμε απαραιτήτως να αναφέρουμε μία διεύθυνση μπορούμε να γράψουμε της εργασίας μας.
 • Aσφαλές κλείσιμο
   Μία ετικέτα αποσκευών που δεν… «μένει» επάνω στις αποσκευές, δεν έχει κανένα νόημα και καμία χρηστική αξία.
  Οι ετικέτες αποσκευών της Kartomania.gr διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό που προσφέρει εύκολο, γρήγορο και ασφαλές κλείσιμο.

Pin It on Pinterest